Ge ditt hus ett nytt utseende med utvändigt måleri


Vi är experter på att förnya fastigheter med vår professionella utvändiga målningstjänst. Våra tjänster inkluderar inte bara målning av fasad och tak, utan även klottersanering och rengöring av fasad, mur och sten för att säkerställa att din fastighet ser fräsch och ren ut året runt. Dessutom erbjuder vi även sprutlackering för att ge dina ytor en jämn och professionell finish. Med vår hjälp kan du vara säker på att din fastighet är skyddad från elementens påverkan samtidigt som den ser ut som ny. Detta kan också vara ett bra tillfälle att reparera eventuella skador på fasaden och ge ditt hem ett skyddande lager mot väder och vind.

Professionella målare förbättrar
ditt hem

Att måla huset själv kan vara tidskrävande och krävande. Genom att anlita professionella målare kan du vara säker på att arbetet utförs korrekt och på ett effektivt sätt. Våra målare har erfarenhet av att hantera olika typer av ytor och använda de bästa teknikerna för att uppnå det önskade resultatet.

Öka värdet på ditt hem med utvändigt måleri

Att uppgradera ditt hem med utvändigt måleri kan också öka dess värde. Genom att ge huset ett fräscht utseende kan du locka fler potentiella köpare om du bestämmer dig för att sälja. Dessutom kan högkvalitativt utvändigt måleri skydda huset från skador och förlänga dess livslängd.

Låt proffsen ta hand om det farliga arbetet

Måleri kan vara farligt arbete, särskilt när det gäller höga höjder och svåra vinklar. Att anlita professionella målare innebär att du inte behöver riskera ditt eget säkerhet eller hälsa. Våra målare är utbildade och utrustade med rätt utrustning för att utföra jobbet på ett säkert sätt.

Högkvalitativt utvändigt måleri som håller länge

När du väljer utvändigt måleri är det viktigt att välja högkvalitativa produkter som håller länge. Våra professionella målare använder bara de bästa färgerna och teknikerna för att säkerställa att ditt hem ser bra ut och skyddas i många år framöver. Vi är också stolta över att erbjuda garanti på våra arbeten för din trygghet.


Målerikonsult Askim AB

Fyll i vårt formulär så att vi kan erbjuda dig den mest lämpliga och anpassade lösningen för dina behov. Vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt med all relevant information och prisuppgifter som du behöver. Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post om du har några frågor eller funderingar. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig.

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Besöksadress

Datavägen 6
436 32 Askim